top of page
Search
  • adidasyz

wholesale glasses sunglasses

De saga van Octo Finissimo bereikt een nieuw hoogtepunt met het vestigen van een vijfde wereldrecord - voor de dunste mechanische chronograaf ooit in de geschiedenis van het horloge. De meest buitengewone doorbraak is dat het een automaat is met GMT-functie en een record-instelling van 3,3 mm dunheid, d.w.z. de dunste dan de tot nu toe bestaande platte automatische chronograaf uurwerken. Deze geïntegreerde beweging is opnieuw een demonstratie van Bvlgari's vaardigheden in Haute Horlogerie. De Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic vertegenwoordigt het vijfde element van de collectie - met andere woorden, het is de kwintessens van Octo, een perfecte samensmelting van design en technologie in een opmerkelijk dunne behuizing. Noch rond noch vierkant, Octo heeft zijn eigen codes gemaakt sinds het voor het eerst werd uitgebracht en hielp met zijn Finissimo-collectie de industrietrend voor ultradunne horloges te lanceren.


Ook debuteert op Baselworld 2019 is het nieuwe en unieke stuk Octo Roma Grande Sonnerie met eeuwigdurende kalender. Gemaakt om de 25ste verjaardag van de eerste Grande Sonnerie door Gerald Genta in 1994 te herdenken, is het een onberispelijke nieuwe toevoeging aan het Grande Sonnerie-assortiment van Bvlgari. Sinds 1994 heeft Bvlgari meer dan 90 Grande Sonnerie-horloges op de markt gebracht en 2019 staat klaar om het jaar van de Grande Sonnerie voor Bvlgari te worden. De bewegingen zijn vanaf het begin nauwkeurig afgesteld en profiteren van een beveiligingsinstelling die de beweging beschermt bij het opwinden met de gong en voorkomt dat het minutenherhalingssysteem in de grande sonnerie-modus wordt geactiveerd, waardoor de ultieme beschikbare knowhow wordt geboden voor zo'n complexe beweging . Het nieuwe model is een modern meesterwerk dat de meesterschap van Bvlgari van de Zwitserse mechanische en uurwerken-expertise perfect belichaamt. Bvlgari is het nummer één merk onder de horlogemerken en beheerst die specialiteit met 2, 3 en 4 hamers (Grande Sonnerie).


De Octo-saga gaat verder met de onthulling wholesale glasses sunglasses van de nieuwe Octo Finissimo-keramiek die vooruitgaat en een nieuw hoofdstuk schrijft met het gebruik van high-tech materialen. Bovendien introduceert Bvlgari een spectaculaire nieuwe creatie voor wie waarde hecht aan transparantie, evenwicht en schoonheid: Octo Roma Tourbillon Sapphire. De formele puurheid van dit uitzonderlijke horloge weerspiegelt een nieuwe visie op het maken van horloges - het laat licht binnen om zijn mechanisme te demonstreren door een prachtig modern en innovatief ontwerp gemaakt van saffier, roségoud en een contrasterend blauw kaliber.


Onbevreesd ontworpen om mooier en subliem te zijn: dat is de nieuwe Serpenti Seduttori, de huidige heruitvinding van het cult-Serpenti-horloge. Geboren om goud te zijn, geeft het tijd een kostbaar gevoel en werpt het een gouden gloed op alle mooie momenten in het leven van een vrouw. Geen excuses voor zijn levensgrote verleidingskracht, het voelt als een totale verwennerij. Deze nieuwe collectie heeft een ongekend ontwerp dat een gedurfd nieuw hoofdstuk vertegenwoordigt voor de wereld van Serpenti uurwerken met zijn iconische druppelvormige horlogekop, een motief dat afkomstig is van het Serpenti Tubogas-horloge. Serpenti staat bekend om zijn herkenbare kastvorm en de nieuwe Seduttori is dunner dan ooit tevoren; het heeft een flexibele nieuwe armband die cnluxe.ru is geïnspireerd op de originele Serpenti-horloges en wordt gekroond in cabochon-geslepen edelstenen, een knipoog naar Bvlgari's DNA als de Romeinse juwelier. De collectie omvat horloges in roségoud, geelgoud, witgoud en diamanten pavé.


Binnen het rijke landschap van hedendaagse uurwerken doorbreekt Bvlgari de trend met zijn drastisch andere benadering van design, technologie en vakmanschap. Het blijft de regels voor de hele branche herschrijven. Kunstzinnig, geworteld in een erfenis van een meer dan levensgrote stijl, uitbundigheid en expertise, verdedigen deze stukken de Bvlgari-waarden en effenen ze de weg naar een spannende nieuwe toekomst voor de Zwitserse uurwerken.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

replica omega 1957 trilogy

La prima serie di Constellations utilizzava il movimento del paraurti Omega Calibre 35x che fu sostituito nel 1955 dalla serie Calibre 50x a rotore completo. Come adatto per un orologio così intriso d

replica omega constellation

L'Omega Constellation è così facilmente indossabile. È uno di quegli orologi vintage che quasi tutti i collezionisti cercano ad un certo replica omega constellation punto nella loro perpetua ricerca d

replica rolex explorer orologi

Appena un anno dopo il debutto della nuova collezione Cellini, Rolex iniziò a produrre nuove versioni. Nel 2015, hanno debuttato l'orologio Rolex Cellini Time con una lunetta di diamanti (hands-on qui

Post: Blog2_Post
bottom of page