top of page
Search
  • adidasyz

goedkope club manchester united

Arsenal Colorado is verheugd onze voortdurende samenwerking met de gemeenschap en tweejarige jerseysponsoring met Otter Box aan te kondigen. Het Otter Box-logo, dat hun bedrijfskleuren gebruikt, zal prominent goedkope club manchester united aanwezig zijn op de voorkant van de thuis- en uitwedstrijdtruien van Northern Colorado's belangrijkste voetbalclub.

"We zijn er trots op samen te werken met een internationaal erkend merk dat hier in Fort Collins is opgericht en gevestigd", aldus David Thomas, uitvoerend directeur van Arsenal Colorado. "Otter Box heeft een uitstekende geschiedenis in het ondersteunen van de jeugd in onze gemeenschap en we zijn dankbaar dat ze Arsenal Colorado hebben gekozen om die steun te vergroten."

De nieuwe tenues zullen dit najaar hun debuut maken en zullen gedurende het seizoen 2021-2022 gedragen worden. Naast de jerseysponsoring zal Otter Box ook producten van het Arsenal Colorado-merk, zoals telefoonhoesjes, bekers en koelers, met korting blijven aanbieden aan leden. Naarmate dit partnerschap groeit, zullen we onze leden op de hoogte houden van alle geweldige kansen die dit partnerschap zal bieden.

Otter Box werd opgericht in 1998 in Fort Collins en viert meer dan 20 jaar groei en innovatie. Ze zijn uitgegroeid tot een wereldwijde technologieleider en zijn een van de meest gerespecteerde en succesvolle merken in Colorado en goedkope voetbal truien verkoop daarbuiten.

Arsenal Colorado is een non-profitorganisatie en gebruikt de opbrengsten van advertenties en sponsoring om zijn families ten goede te komen door bij te dragen aan de kosten van programmadiensten en door nieuwe projecten te voltooien.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

replica omega 1957 trilogy

La prima serie di Constellations utilizzava il movimento del paraurti Omega Calibre 35x che fu sostituito nel 1955 dalla serie Calibre 50x a rotore completo. Come adatto per un orologio così intriso d

replica omega constellation

L'Omega Constellation è così facilmente indossabile. È uno di quegli orologi vintage che quasi tutti i collezionisti cercano ad un certo replica omega constellation punto nella loro perpetua ricerca d

replica rolex explorer orologi

Appena un anno dopo il debutto della nuova collezione Cellini, Rolex iniziò a produrre nuove versioni. Nel 2015, hanno debuttato l'orologio Rolex Cellini Time con una lunetta di diamanti (hands-on qui

Post: Blog2_Post
bottom of page